Zoek jij een professionele coach?

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching bij mBraining Nederland daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk, doelgericht en met hart en ziel. Wil je krachtiger, effectiever en met meer wijsheid functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies voor coaching bij mBraining Nederland en (her)ontdek jouw kracht of de kracht van je team.

Coaching met Paarden!

Remy4You, Coachen met paarden. Gecombineerd met mBraining!

Het kan dus gebeuren als we een traject met elkaar aangaan met jouw persoonlijke doelstellingen, we in overleg ervoor kiezen om 1 of meerdere sessies met Remy te integreren in het totale traject. Het spreekt voor zich dat dit natuurlijk ook voor teams kan!  www.remy4you.nl

Waarom coaching bij mBraining?

Ruim 25 jaar internationale ervaring met meer dan 5500 coach uren

Diepgaande theoretische onderbouwing middels Universitaire opleiding en cursussen

Aangesloten bij NOBCO, IANLP, NVNLP & mBIT International

Coaching op alle levels: van persoonlijke en executive coaching tot organisatiecoaching

Online en offline coaching

Coaches door het gehele land (en internationaal)

Dankzij jullie methodische manier van werken is er helderheid omtrent organisatie- en individuele doelen en behoeftes. De totaal aanpak inclusief de individuele coaching, maakt een groot verschil. Jullie zijn consequent en duidelijk in je communicatie. En de impact van dit totaal traject binnen onze organisatie is enorm. En daar gaat het tenslotte om.

Rogier Andriessen

Vice President Rabobank Breda e.o.

Dank je wel voor de fijne coaching die je mij hebt gegeven. Ik heb mijn pad mede dankzij jou gevonden; in september ben ik met de Pabo begonnen en ik geniet enorm van het leren, zowel in de klas als van de opleiding zelf. De oefeningen hebben me rust gebracht en het vertrouwen dat het wel goed komt met mij. 

Bovendien ben je gewoon een heel fijn mens, die oprechte aandacht heeft! 

Claudia Veen

Docente

Mogelijke centrale onderwerpen?

Persoonlijk  Leiderschap

  • gericht op het weer in je eigen kracht komen te staan en (her) ontdekken van je kwaliteiten

Leiderschap Coaching

  • gericht op je leiderschaps kwaliteiten, valkuilen en persoonlijke krachtenveld

Team Coaching

Competentie gericht coachen

  • gericht op vaardigheden, competenties en skills

Inzicht en Uitzicht Coaching

  • gericht op een her-(r)ijking van je leven

Stress & Burn-out (preventie) Coaching

Wat onze klanten hebben ervaren;

Donderdagavond was ik bij een goede vriendin op visite en zij merkte op: “Ik zie een hele andere Judith; je straalt meer rust en tevredenheid uit”. En zo voelt het ook.

“Terugblikkend op de afgelopen jaren zat ik in een hogesnelheidstrein. In 2020 kwam deze trein al hortend en stotend tot stilstand. Ik kwam mijzelf ontzettend tegen en liep vast in mijn eigen (kritische) gedachtegang. Het contact met mijzelf (en de mensen om mij heen) was ik kwijt, doordat mijn hoofdbrein (met alle goede bedoelingen) de overhand nam. Het mBraining coachingstraject maakte de disbalans tussen mijn hoofd-, hart- en buikbrein op eenvoudige wijze inzichtelijk. Ik kreeg praktische handvatten aangereikt om de disbalans te herstellen. En daar kon ik al snel de vruchten van plukken. Ik ervaar nu innerlijke rust en tevredenheid. En liefde en mildheid voor mijzelf. En dat na 3 sessies.”

Judith

Ouderenzorg

Het is echt onvoorstelbaar! Mijn leven is echt drastisch veranderd. Ik ben niet meer die ‘workaholic’, geobsedeerd door werk….Ik ben echt blij nu en doe het professioneel ook nog eens vele malen beter. Al die verandering en de manier waarop je dat hebt begeleid, is het grootste geschenk wat je me hebt gegeven.

Marcella

Project Manager

Mijn effectiviteit als manager is werkelijk geexplodeerd. Al mijn collega’s willen nu graag dit coaching programma doen!

Libby

Excutive Manager

Een greep uit de bedrijven waar we voor werken (of hebben gewerkt)!