mBraining; een oud en nieuw verhaal ineen

mBraining is gebaseerd op eeuwenoude wijsheidstradities in combinatie met de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met de eigen intuïtie en wijsheid en zodoende klanten te helpen een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te leven.

mBraining is 4 jaar gelden ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka, inmiddels is deze training overgewaaid naar alle continenten en zijn vele duizenden therapeuten, managers maar juist ook ‘gewone’ mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling, overtuigd en enthousiast over de resultaten van deze nieuwe training.

mBIT is een zeer praktische en toepasbare methode die mij als coach helpt om cliënten nog sneller in contact te brengen met hoofd, hart en buik. Het verrast mij telkens weer hoe snel de mBIT methode resultaat oplevert. Een absolute aanrader voor elke coach!

Herman Cornet

NLP Trainer en Leiderschap Coach

mBraining

Herken je dit?

Heb je ooit gewerkt met mensen die een conflict ervaren tussen hun gedachten, gevoelens en daden? Of mensen die moeite hebben hun doelstellingen, plannen en dromen te realiseren? Mensen die moeite hebben met het nemen van beslissingen of moeite hebben met het veranderen van slechte gewoontes zonder echt te weten waarom? Of misschien het gevoel hebben dat er iets ontbreekt en ze zijn niet helemaal trouw zijn aan wie ze diep van binnen, werkelijk zijn?

Dan is de kans groot dat hun hersenen niet volledig congruent en evenwichtig met elkaar in verbinding staan. Want wanneer het hoofd, het hart en de buik in evenwicht met elkaar zijn, creëert dat een innerlijke wijsheid, waardoor het mogelijk wordt de intuïtie te benutten en te verbinden met wie wij werkelijk zijn. Hierdoor kunnen we mogelijkheden en vaardigheden benutten die we gewoon niet van het hoofd alleen kunnen krijgen. mBraining doet dit, door de integratie en uitlijning van de hersenen met elkaar op een optimale wijze.

De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt, geen risico neemt, leeft in een afgesloten cel. Albert Einstein

Dus wat weten we?

mBraining is nieuw op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, ontwikkeld door Grant Soosalu en Marvin Oka. Door middel van een meta-analyse en meta-synthese van duizenden wetenschappelijke artikelen en andere literatuur, hebben Grant en Marvin een reeks technieken (mBIT – multiple Brain Integration Techniques) ontwikkeld op basis van nieuwe kennis en theorie (mBraining).

Dus wat weten we? We hebben dus ten minste drie hersenen – de hoofd hersenen, de hersenen van ons hart en de buik. Het is verbazingwekkend als je eenmaal weet hoe deze innerlijke intelligentie zich onder andere uit, door middel van onze taal, en hoe je de taal begint op te merken in onszelf en anderen.

  • Enkele voorbeelden vanuit de hoofdhersenen (thuisbasis voor denken, betekenis geven en cognitieve perceptie); ‘Het hoofd boven water houden’, ‘Als een kip zonder kop’, ‘Je koppie gebruiken’, ‘Ik kan die gedachte niet uit mijn hoofd krijgen’, ‘Gebruik je verstand’
  • Enkele voorbeelden vanuit de hart-hersenen (thuisbasis voor voelen, waarden en relatie met zelf en anderen); ‘Met mijn hand op mijn hart’, ‘Hartzeer’, ‘Volg je hart’, ‘Recht uit het hart’, ‘Met hart en ziel’
  • Enkele voorbeelden vanuit de buik-hersenen (thuisbasis voor zelf behoud, identiteit en mobilisatie/motivatie of in beweging komen); ‘Iemand iets in de maag splitsen’, ‘Knoop in je buik’, ‘Is niet te verteren’, ‘Vlinders in de buik’, ‘Ligt zwaar op de maag’, ‘Dat moet ik even verteren’

Doe de test
Aanbod trainingen

Nieuwsbrief inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

««««« 5 sterren! (van de 5!)

Marlies Winnips

NLP Trainer & Coach

Diepgaand, simpel en doeltreffend!

Madelon

Loopbaan Begeleider Coach

Zeer waardevolle training en prachtig om te ervaren dat  mBraining en NLP zo mooi samen gaan om hart, hoofd en buik uit telijnen voor transformatie!

Anneke Durlinger

NLP Trainer & Coach

Hoofd, hart en buik

Integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat
Test jezelf