Diepgaande bewustwording door kennis, oefening & integratie van de opgedane inzichten. Nuttig voor iedere leidinggevende.

Maarten Brauns

Trainer, Coach, Consultant

een geweldige training als jij ook nieuwsgierig bent naar de wijsheid van je lijf en de aansturing van je gedachten! Vol met praktische toepassingen en impact om  veranderingen in beweging te zetten!!

Eefje van Heusden

Trainer, Coach,

Deze training versterkt mijn ‘ZIJN’ – dus hoe ik mijzelf doe in deze wereld. Daarnaast brengt deze training mijn coaching vaardigheden naar ä whole other level’. Dit gaat zoveel veranderen in de waarde van mijn coaching! Ik kan – en durf liefdevol te zeggen: “Ik wens iedereen een sessie bij mij”.

Nina James

Trainer, Coach,

Wilbert & Bart zijn een twee-eenheid. Ze belichamen wat ze trainen. Wat een kennis, kunde, inspiratie en energie. De wereld is een mooiere plek met mBraining!! Liberating the human spirit. You better believe it!

Lea van Wijnen

Trainer, Coach,

It was an intense 6 day non-stop power-punch course, on all levels of existence. It takes you places within yourself so that you can better understand the inner world of clients, groups, the collective and us humans, as a race. Nothing will ever be able to replace the value I’ve found, and I cannot WAIT to embrace all of this in my counseling practice… and within myself, my family, my community. It is a daily journey of being who you are and then creating the space for others to grow and evolve in, within a therapy setup and within the world… plus so much more…

Being a coach is a deep inner calling, and it is one I love with every particle of my being. And no, I will probably never stop studying, or growing within myself!

Thank you Wilberting for guiding us with wisdom, grace, transparency, courage, creativity and compassion… you’ve changed our lives. Guru Wilbert for the win!

Jessica SA

Coach

 Belachelijk goed!! Wilbert, je bent de beste in je soort! Een fundamentele verdieping in mijn mBIT avontuur, waardoor ik met heel mijn zijn in vol vertrouwen mijn missie kan waarmaken in deze wereld.

Agavni Jessaijan

Trainer, Coach,

Aanrader voor iedereen die zichzelf als “gereedschap” gebruikt en haar|zijn hoogste expressie wil ontdekken om daarna door te geven – vanuit liefde – naar andere mensen, teams & organisaties

Marij Naarding

Organisatie adviseur & Coach

Top! Bijzonder hoe naast een helder, gedetailleerd opgezette inhoud er ook voldoende aandacht was voor het persoonlijke proces, waardoor ik voor mijn gevoel als echte mBIT trainer de ruimte verlaat i.p.v. gewone trainer.

Bart Verbunt

Trainer & Coach

Zet dit op je verlanglijstje als trainer of coach en ga ’t doen! Cool stuff! 
Jennet Burghard

Coach & Trainer

Deze training leert me als coach sneller en effectiever contact te maken met de blokkade en patronen die er spelen. Een makkelijkere en snellere weg naar transformatie.

Kathelijn Pieterse

Coach

Een super training waarmee ik naar huis ga met een nieuwe methodiek en ik weer een stuk dichter bij mijn bron ben gekomen! Zeer interessant, zinnig, pakkend en nuttig.
Bianca Hoogewaard

Coach & Trainer

Alle coaches wens ik deze coachtechniek toe, ten behoeve van hun professionele palet en henzelf.

Hoge kwaliteit en de trainer inspireert enorm.

Yolanda Wuben

Coachtrainer

Verfrissend, wetenschap gecombineerd met de vitaliteit van het leven. Stil, actief en in het NU. Een aanrader voor mensen die met mensen leven, werken en ondernemen.
Rudi Willemsen

Coach

Ik heb inmiddels 6 mBIT sessies gegeven, zowel als “losse” sessie als ook als onderdeel van een coaching traject. Ik ben er zeer blij mee dat ik de opleiding heb gedaan! Mooie waardevolle aanvulling in mijn gereedschapskist en prachtige resultaten bij mijn cliënten!
Wendy Goudzwaard

Coach

Een geweldige reis van 4 dagen die op persoonlijk en professioneel vlak een groot effect heeft!
Karin Lemmers

opleidingsadviseur

Perfecte combinatie van theorie, doen en ervaren.
Raymond Smits

Coach

Deze training heeft mij meer balans en zelfvertrouwen gebracht en moed om vanuit mijn hart te handelen. Ik raad het aan aan mijn collega psotters (psychosomatisch oefen therapeuten).
Ina van de Hoef

Psychosomatisch oefentherapeute en NLP health coach

De training heeft mij innerlijke rust gegeven en de mogelijkheid om meer te spreken vanuit mij hart. Ik gun mijn collega coaches bij ING deze ervaring en inzichten
Martin Eleveld

Manager

Ik zou deze training voorschrijven aan iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en het daarmee mogelijk maakt om anderen te inspireren.
Gerard Bosboom

Consultant

Als je het hebt over wat je allemaal nog meer zou kunnen en zou kunnen doen, laat je dan verbazen over wat er nog allemaal is dan alleen het brein in je hoofd. Laat je verbazen in de wereld van veel meer dan alleen je hoofd.
Willemijn Vermeulen

Financieel adviseur

mBraining is een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk kom ik vaak mensen tegen die vastlopen door dilemma’s of moeite hebben met het nemen van beslissingen. Het is verbluffend om te zien hoe gemakkelijk je blijvende verandering kunt creëren m.b.v. mBraining. Voor mij is het een waardevolle toevoeging op alle geleerde NLP-technieken. De humor, bevlogenheid en enthousiasme van Wilbert Molenaar zorgen ervoor dat je vanaf minuut 1 geïnspireerd raakt, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk! Iedereen die met mensen werkt, raad ik van harte aan om je ook te laten inspireren… Een cadeautje voor jezelf!
Kristy van der Heijden

Cliëntbegeleider ambulante hulpverlening / Mede-oprichter, voorzitter Stichting Leuk je te Ontmoeten

Zeer waardevolle training en prachtig om te ervaren dat  mBraining en NLP zo mooi samen gaan om hart, hoofd en buik uit telijnen voor transformatie!
Anneke Durlinger

NLP Trainer & amp; Coach

mBIT is een zeer praktische en toepasbare methode die mij als coach helpt om cliënten nog sneller in contact te brengen met hoofd, hart en buik. Het verrast mij telkens weer hoe snel de mBIT methode resultaat oplevert. Een absolute aanrader voor elke coach!
Herman Cornet

NLP Trainer en Leiderschap Coach

Wow, Wow, Wow!
Sheena Black

Trainer & Coach

“I am so thrilled and privileged to have been on the very first Master Coach Training – so much information and I am absolutely determined to continue on my journey to help people to discover their passion” “I had to make a decision and to choose my purpose”
Maxine Hank

Professional Coach & Facilitator

Dank je wel voor deze training! Ik heb veel geleerd (en precies dat geleerd) wat ik in het werk met mijn cliënten kan gebruiken. Doordat er een prettige balans is tussen theorie en oefenen kan ik ook echt direct aan de slag.
Saskia Eversten

Coach

Interessante zienswijze past goed bij andere dingen die ik heb geleerd, makkelijk te integreren en biedt een nieuwe dimensie aan wat ik al kan.
Zandra van Toorenburg

Coach

Deze training is een verrijking voor mi als coach, praktisch en direct toepasbaar.
Ron van Putten

Coach

Hele praktische toepasbare training van coachen om vanuit een ander perspectief alignment  te creëren en blokkades op te ruimen. Mooie manier om mensen naar binnen te laten leven , contact met het lichaam te maken.
Saskia Romeijn-Hofte

Coach

Fijne training met veel nieuwe verfrissende inzichten. Een kadootje.
Daniëlle Blankenmeijer

Coach

De training heeft mij verdieping gebracht en vooral een betere integratie van de methodes waarmee ik werk als coach en trainer.
Fokje Westerling

Coach

Voor iedereen die mensen begeleidt is mBIT een methode die snel en effectief alle intelligenties van onszelf in beweging zet waardoor bij de klant actie ontstaat. Wilbert neemt je als trainer mee in zijn passie en weet zijn enthousiasme o de groep snel over te brengen. TOP!!
Wendy Goudzwaard

Coach + Trainer

Het is een fantastische mix van lichaamswerk, spiritualiteit en wetenschap die leidt tot een vernieuwende aanpak met krachtige resultaten in mijn werk als coach.

Ingrid Scheijven

Senior Coach

Wanneer je als coach daadwerkelijk verschil wil maken, brengt deze methodiek je alles wat je nodig hebt. Niet buiten jezelf maar vanuit jezelf. Op dat moment breng je latent potentieel weer tot leven bij je klanten.

Daniella van Maldegem

Coach

Op een speelse, inhoudelijke en ervaringsgerichte training van, voor & door het hart naar de kern van je wezen, je vraag, je organisatie. 

Mooier kunnen we het niet maken!

Guus Maris

Trainer, Coach

Allereerst voelde ik me vanaf het begin ontzettend veilig. Waar ik dacht een beetje uit verbinding te zijn geraakt de laatste tijd, merkte ik vanaf het eerste uur verbondenheid! Met zowel de groep als de trainers. Bijzonder dat je dat als trainers neer kunt zetten. Ik zou iedereen aanraden om deze training te volgen en een mooie persoonlijke en professionele reis te maken die transformerend is vanaf de eerste dag! Dank!!

Brigit Linders

Coach

Het is een prachtige opleiding en een geheel nieuwe manier van werken, leven, kijken en zeer transformatief. Het is voor mij een training die alle vlakken van je wezen doorweekt. het begin van een reis die het ontketent. Bovendien zijn de trainers zeer oorsprankelijk!

Klaske van Opzeeland

Coach

AMAZING – ing!!! Volledig, transformationeel, professioneel. Getransformeerd als mens, vrouw en trainer. Een aanrader voor iedereen die mBIT wil toepassen in werk, coaching & begeleiding en leiderschap.

Eveline van der Horst

Trainer, Coach

Voor meer innerlijke diepgang voor jezelf, voor je klanten en voor de verandering in de wereld. Uniek!!!

Remy Pronk

Trainer, (Paarden) Coach

Supergaaf, verdiepend en inspirerend! Iedereen die de principes en de toepassing van mBraining wil ‘teachen’ en de diepere laag van mbraining en zichzelf wil doorgronden en ermee werken, moet dit doen.

Frank Oelmeijer

Trainer, Coach

The mBIT Master Coach is an essential toolkit for any coach to understand on a deep embodied level the uniqueness of each single cell that speaks to them for help!

Cecile Masson

Trainer, Coach & Auteur

Nog meer en intenser effect en transformatie door te werken met onze 4e en 5e intelligentie. Ontzettend inspirerend en fascinerend!

Anouk Welters

Coach

Aan alle andere coaches & trainers

Inspirerend, waardevol en interessant. Een prachtige aanvulling naast systemisch werken, NLP en OGW. Nieuwe tools in de gereedschapskist!

Marian de Ruijter

Trainer, Coach

Wat een prachtige ervaring. Een met passie gebrachte training. Een aanrader voor coaches en leidinggevenden. De inhoud en toepasbaarheid is echt uniek!
Judith Potman

Unithoofd

Al jaren ben ik bezig met methoden om mensen uit hun hoofd in hun lijf te krijgen en de informatie die daar beschikbaar is te ontdekken en te gebruiken. mBraining is een fantastische en praktische manier om dat te doen.

Yvonne van der Sloot

Coach voor sensitieve volwassenen

Deze training is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt! Prettig, veilig, enthousiasmerend en hartverwarmend!

Ans Vervoort

Trainer, Coach

It has been my pleasure to have been trained by Master Trainer Wilbert Molenaar. His mastery of the materials, charismatic clear training style and personality has made this experience rank in the 3 best workshops I ever attended in my 35 year career. I recommend anyone interested to take their coaching and leadership skills to the next level of efficacy to book a training with Wilbert, you will not regret it!

Roy Martina M.D.

Ultimate Results Coach & Bestselling Author

Aanrader: coaches, leidinggevende, onderwijs en zorg

Verbinding van hoofd-, hart-, buikbreinen en de kracht van de uitlijning hiervan…. Super sterk.

Annie Mestom

HRD adviseur

Wilbert, weet een open , persoonlijke en veilige leersfeer te creëren. Erg veel geleerd en ervaren. Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt!
Ingrid Scheijven

Coach

Een training die jou als mens, coach of leidinggevende verrijkt. Dé aanvulling op NLP en de manier om geweldige inzichten tot je te nemen en anderen mee te inspireren.
Natalie Hurbuscher

Manager

Zoek je als coach een aanvulling op wat je wil bieden, dan is mBraining een absolute aanrader. Persoonlijk is dit een grote stap voorwaarts in mijn ontwikkeling. Wilbert bedankt.
Bob van der Heijden

Conflict coach

Een zeer leerzame training, die je direct zelf kan toepassen. Deze training is voor iedereen een aanrader, die meer balans in zijn/haar leven wil.
Remco Vrolijk

Consultant

Deze training is voor een ieder die denkt dat hij/zij 1 brein heeft . Door de drie breien te laten communiceren met elkaar is er een verbinding met jouzelf. Als coach en trainer geeft me dat nog meer inzicht in mijn deelnemers en hun gedrag, gekoppeld aan de drie breinen. Ik kan nu ook de deelnemer of coach begeleiden in verbinding te komen met hun eigen breinen
Ferry Jacobs

Trainer Coach

Tijdens de training aan diverse persoonlijk uitdagingen kunnen werken. Onder begeleiding samen met andere deelnemers oefenen, oefenen en oefenen. EN HEEL VEEL GELACHEN!!!
Bas Dekker

Coach

’Ik heb weer verbinding gekregen met mijn gevoel en hoofd, hart en buik samen kunnen brengen in een prachtige cadans.’
Hanneke van Tongeren

Interim Manager

* * * * * 5 sterren! (van de 5!)
Marlies Winnips

NLP Trainer & Coach

Diepgaand, simpel en doeltreffend!
Madelon

Loopbaan Begeleider Coach

De combinatie van sterke inhoud en Wilbert als mens/trainer/coach is onverslaanbaar. Wilbert, dank! Voor het geschenk, een mooie bijdrage aan mijn doel.
Koos Wolcken

Trainer & Coach

The Trainers Training was a wonderful, heart-opening, supportive and transformational event. Just Brilliant!
Hennie Liddiard

Trainer & Coach

You do more about self discovery on this course than you do about learning to use the tools
Mark Deacon

Professional Coach & Facilitator

mBraining geeft meer kennis en verdieping in de verschillende breinen. Tijdens de training heb ik dit zelf mogen ervaren en heb ik nieuwe inzichten gekregen. In mijn praktijk als AD(H)D-coach ga ik het zekere inzetten. Belemmerende factoren die in de weg kunnen zitten worden duidelijk en kunnen verdwijnen.
Willemien Minderhoud

AD(H)D-Coach

Het geeft een nieuwe bril hoe je naar je cliënt kan kijken, nieuwe structuur waarbinnen  alle tools en interventies passen. Tegelijkertijd lijnt het voelen-denken-doen uit en krijgt het een spirituele helende waarde. Wilbert, bedankt!!
Saskia Klaaysen

Coach

mBraining heeft mij als Coach dieper in mijn hart-energie gebracht. Door een diepere connectie met de cliënt kan ik mijn cliënt faciliteren wijsheid uit de verschillende lichaamsintelligenties te tappen en zo tot nieuwe ontwikkeling te komen
Anita Winchester

Coach

Mooie aanvulling op mijn tools, zeer bruikbaar  en toepasbaar!
Gerlanda Hobert

Coach

Mooie tools gekregen om de verbinding aan te gaan en te processen. Deze training raad ik aan voor coaches en trainers die een verdieping willen maken in het zijn, en de verbinding vanuit hart, hoofd en buik willen maken.
Michel Rost

Loopbaan Consulent