Klachtenprocedure

De medewerkers, coaches en trainers van mBraining doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch zou het kunnen gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent of dat je een klacht hebt. En dat zien wij als een leer mogelijkheid.

Afdeling klant support

Je kunt je dan in eerste instantie telefonisch of schriftelijk wenden tot onze afdeling klantsupport. Zij zullen je klacht in behandeling nemen, vertrouwelijk behandelen en in ieder geval binnen 2 weken schriftelijk reageren. De medewerkers en betrokkenen van mBraining zullen hun uiterste best doen om de klacht gezamenlijk in elk geval binnen 6 weken op te lossen. Mocht dit niet gelukt zijn, dan zullen we je daarvan binnen 6 weken op de hoogte stellen.

De Geschillen Commissie 

Wanneer we toch onverhoopt een mogelijk geschil niet gezamenlijk opgelost krijgen, dan verwijzen we je naar de geschillen commissie  waar mBraining bij aangesloten is als NRTO lid. Mocht hiervan gebruik gemaakt worden, is de uitspraak bindend voor mBraining en de evt. consequenties zullen door ons worden afgehandeld.

Klachten zullen worden geregistreerd en voor de duur van 2 jaar worden bewaard.