Vrij van zelfsabotage, gezegend met de kracht om door  je angst te gaan!

21 & 22 MAART 2024, Breda

 

Je Echte Versie’ is een transformerende tweedaagse workshop waar passievolle professionals samenkomen die een mega-boost willen ontvangen en die met hun unieke passie, daadkracht en creativiteit een leven vol voldoening, geluk en wijsheid willen creëren.

Wat een mooie en inspirerende 2 dagen heb je weer verzorgd. Ben onder de indruk van de manier waarop jij mensen in beweging weet te krijgen: vol compassie met op de juiste momenten een duwtje in de rug. Ook blijf ik onder de indruk van mBraining zelf: zo simpel en zo complex tegelijk. Zoveel mensen zouden er bij gebaat zijn. Persoonlijk heb ik weer een flinke stap gezet…!

Natasje Wiersma

staf functionaris

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het Resultaat?

We gaan 2 dagen lang werken aan jouw blokkades, je dromen en je de benodigde gereedschappen geven zodat je naar huis gaat met inspiratie, daadkracht & motivatie, en een stappenplan voor succes.

Je zult uit je comfort-zone groeien en meer dan ooit je passie, creativiteit en daadkracht verbinden met je eigen leven en vitaliteit. We gaan de weg naar succes en overvloed vrijmaken.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het pad te belopen, want het pad is er al.

Aanbieding

€ 595 p.p.

Jouw deelname bestaat uit:

Toegang tot twee dagen workshops van 09.30 – 17.30

Lekkere lunch op beide dagen, koffie, thee & water

Toegang  tot mp3 en mp4’s van de processen tijdens de workshop

E – Boek met 50 oefeningen, mp3 & videos

Inspiratie, Humor en Stretching

 ‘Je Beste Echte Versie’  WORKSHOP:
Alles wat je ervan weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn en zelfsabotage uit de weg te ruimen.

Dat is waar het deze twee dagen om draait.

Creëer Balans Tussen Je 3 Breinen ★  Leven Vanuit Je Hart Met Passie ★ Zelfsabotage Oplossen ★ Maak een Plan voor Succes ★ Loslaten Van Beperkende Overtuigingen ★ De Beste Versie Van Jezelf Durven Zijn ★ Je Potentieel Vervullen ★ Leven Vanuit Wie Je Werkelijk Diep Van Binnen Bent  ★ Jouw Innerlijke Kracht Ontdekken★